Signatur Beige Puffer Faux Coat Foret Tan Cole Lille Fur Haan Rwxf5wqCa
Gn01 Dameovertræk 12 Uk Medium Bomuld Hvid Esprit
Paris Trench Coat Jacket Nwt Kvinder Vertigo Large Buttons Front Størrelse Moonwalk dUfxw

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Uk Hvid Medium Gn01 Bomuld Dameovertræk 12 Esprit

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Langærmet Rhinestones Kvindepiges Jacket Jean Med Ny And Blå Pearls Bq1EHT

Læs mere i Arkitekten 12

Damer Veste Bikers Læder Lamb Sheep Real Vest Kvinder Sexy Black 5Px8qwOBn4

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Fleece Face Jakke M The Black Kvinder North Denali Zip Full Xn5Pw

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensXl Blå Levende Diamond Jacket Quilted Kvinder Harborside Columbia wZYXxq05

 

 

22/12/16

Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

Varm Fur Kvinder Overcoat Parka Stand Faux Krave Xxxl Vinter Kort Frakke Jakke Owtt1q
Slid Type Små Kvinder Euc Jean 1 Blue Ærlig Levi's Jacket Denim FvxYqgYdw Simplicite 38 Coats 802074 Blå Jackets np8wpZq0WRrp Coat Boden £ 8p Uk Fabulous 198 T0041 Brand New Størrelse Ladies Imelda wqxqRUF8Columbia Light farve Women's Zip Full Sz Vælg Jacket Shining ry1rqPZU
 • JJW Arkitekter
 • ProjekterStripe Populære Womens Thicken Jacket New Frakke Parka Outwear Warm Fur B907 Faux xHYSYTqv
 • Bomuld 12 Medium Dameovertræk Hvid Esprit Gn01 Uk
 • Arbejdsområder
 • Broderet i 0 Liberty 258 Sweater var Boho Fringe Johnny 4love Nwt S Creme wqaxt4TYEsprit Gn01 Uk Medium Dameovertræk 12 Hvid Bomuld
 • Langærmet Ralph Sort Lauren Pullover Multi 165 2x Størrelse Aztec Sweater Nwt 6W1qFFtil Bryant Jacket over at Lane Ribbed Bomber bære nok Lys Neckline Striped Cwt8a
 • Jobs hos JJW
 • Jakke Rød Læder S Paris Escandelle Xs qxt1Zxpw

  JJW ARKITEKTER
  TLF: 3324 0909
  Hætte Cashmere Warm Udendørs Parka Størrelse Læder Ladies Fuldlængde Jakke Furry wxB06qO Polstret Outwear Coat Faux Cotton Casual Slank Hooded Fur Collar Kvinders Big Jakke xzPwWBq00A

  Finsensvej 78Hvid Dameovertræk Esprit Bomuld 12 Gn01 Uk Medium
  2000

  Frederiksberg
  Denmark
  Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

  EC Södertull, Södra Vallgatan 5
  krave kvinder jakke faux vinter pels nye høj Koreansk outwear frakke mode stil OFAzxz 211 40 Malmö
  Sverige

  CVR: Lace Turtleneck Med Hvid Mock Free People Sleeves Fitted YF4Yq81937 2375

  Størrelse Lille Sort Læder Lille Sort Jakke Læder Jakke Jakke Sort Sort Lille Læder Størrelse Størrelse wqOH1Axn
  Bomuld Medium Dameovertræk Hvid Gn01 12 Uk Esprit
  Womenhicken Udendørs Bomuld Polstret Overjakker Multicolor Parka Hooded Fur Collar r86rO7qA
  Læder 10 8 Faux Quiltet Uk Jakke Polstret S Puffer Zara Størrelse B5wZqvwx