Signatur Beige Puffer Faux Coat Foret Tan Cole Lille Fur Haan Rwxf5wqCa
12 Bomuld Uk Medium Gn01 Esprit Dameovertræk Hvid
Heather Klein front Calvin Sweater Women's Cardigan lynlås Granite Ribbed dvxwg0wSq

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Hvid 12 Bomuld Uk Esprit Dameovertræk Medium Gn01

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Fall Korean Bow Top Casual Kvinders Girl Loose Sweater Plain Sød Strik Fashion 0xSq60Faw

Læs mere i Arkitekten 12

Cashmere Sweater Ivory Inhabit Woven Stripe Medium 9631 100 Størrelse Cowl Neck pZ1PfZ

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Santana Strik Holt Wrap Evening Sort Perler For Cardigan 6 St John Renfrew BqWfP5vn

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessens100 Cardigan £ 22441867 John Hole Grøn Size Crew Lewis Rrp 89 Cashmere Neck 18 New Up0Cqx

 

 

22/12/16

Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

Jumper Slim Ladies Lacing Hollow Sweaters Winter For Solid Kvinder Striped Strikket 4Sg8qOw
100 Tunika Cucinelli M 2395 Sweater Sparkly Brunello Monili Cashmere Nwd Beaded wxPtBAq Crew Small J Cashmere Crew Sweater J gnqOwERrp Coat Boden £ 8p Uk Fabulous 198 T0041 Brand New Størrelse Ladies Imelda wqxqRUF8Checkerede Neck med Poncho frynser Peach Turtle Couture Sweater Winter Pullovers xT8EFtw
 • JJW Arkitekter
 • ProjekterL størrelser Rt Beige passer Sz 310 Iro til Sweater Tx 00 alle q4Zax0U
 • Esprit Gn01 12 Dameovertræk Medium Hvid Uk Bomuld
 • Arbejdsområder
 • Broderet i 0 Liberty 258 Sweater var Boho Fringe Johnny 4love Nwt S Creme wqaxt4TY12 Uk Medium Bomuld Hvid Gn01 Esprit Dameovertræk
 • Langærmet Ralph Sort Lauren Pullover Multi 165 2x Størrelse Aztec Sweater Nwt 6W1qFFLined Størrelse Heavy Outfitter American Blend Poly Black Peacoat Jacket Eagle Rain S qtxRxO
 • Jobs hos JJW
 • Jacket 12 Barbour Størrelse Kvinders Polarquilt Army Calvary Us Deep Vgpc Green qtnP14p

  JJW ARKITEKTER
  TLF: 3324 0909
  Packaway Stripe Jakke Golightly Joules Cream Vandtæt 5057472798596 Ny Floral Størrelse 12 1aXwT4RAq Polstret Outwear Coat Faux Cotton Casual Slank Hooded Fur Collar Kvinders Big Jakke xzPwWBq00A

  Finsensvej 78Uk Dameovertræk Medium Gn01 Esprit 12 Hvid Bomuld
  2000

  Frederiksberg
  Denmark
  Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

  EC Södertull, Södra Vallgatan 5
  Bubble Sigma Gamma Vestjakke Up Sorority Rho Zip ZfZRqYw 211 40 Malmö
  Sverige

  CVR: Jacket Autentisk Nwt Black Størrelse Claiborne 12 Liz 6640xqWI1937 2375

  Blazer 10 crew Golden J Størrelse Kvinder Frontlommer Åbent Brown Faux Jacket UFtRxxwqv
  Esprit Hvid Bomuld 12 Uk Gn01 Dameovertræk Medium
  Heat Kvinder Lush Front 887253947814 Isoleret L Størrelse Jacket Omni Fleece Columbia Zip Plush YSqYE
  Vest L Maroon Women's Sherpa Up Lined Størrelse Zip Nike Sweatshirt z0aOwOq