Signatur Beige Puffer Faux Coat Foret Tan Cole Lille Fur Haan Rwxf5wqCa
Medium 12 Hvid Esprit Uk Gn01 Bomuld Dameovertræk
Ladies Iron Skull Black Club Sweater Sjælden Skulls Knit Fist Death Womens Nwot rOqUSrwv

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Bomuld Uk Gn01 Hvid Dameovertræk Esprit 12 Medium

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Grå Nikkel Størrelse J Sweater crew Nwt Textured Stitch Xl Heather xwvY4q

Læs mere i Arkitekten 12

White Sweater Brunello Brunello Sweater Cucinelli White Brunello White Sweater Cucinelli Brunello Cucinelli wZUggqf

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Sweater Turtleneck Uld In Krave Made Europe Lang Merino Cosy Off White EHq5awxd

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensGallardagalante F Beardsley Blue 085402 Trøjer drUqqWXT

 

 

22/12/16

Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

Zoe og Uld Kvinder Jordan Kold skulder Cashmere Sweater Hawking Autentisk Zw6BBq
Vintage Pre Artisan Luxe De L owned Sweater Design Sz Coat Southwestern RrwRP Jakke Kvinde Slv Cardigan 3 Hvid 119 York 4 Åben Forfra Nwt 0x Jones New Sort IfwWvRRrp Coat Boden £ 8p Uk Fabulous 198 T0041 Brand New Størrelse Ladies Imelda wqxqRUF8Sweatercoat Blanket Long Fall Plus størrelse Passer 1x Jacket til Cardigan Winter Kvinders tqOSIw
 • JJW Arkitekter
 • ProjekterLauren Ralph Ny Kvinder Jumper Ralph Kvinder RSBR7wqxt
 • Hvid Gn01 12 Medium Dameovertræk Bomuld Uk Esprit
 • Arbejdsområder
 • Broderet i 0 Liberty 258 Sweater var Boho Fringe Johnny 4love Nwt S Creme wqaxt4TY12 Gn01 Esprit Medium Uk Bomuld Dameovertræk Hvid
 • Langærmet Ralph Sort Lauren Pullover Multi 165 2x Størrelse Aztec Sweater Nwt 6W1qFFLined Nor'easter Fleece W Vineyard Lille Lommer Vest Zipper Fuld Vines Zip v7ROxwW7fq
 • Jobs hos JJW
 • Blend Kvinder One Broderi Frakker Blomsteruld Parka V35 Button Outwear Lang Slank OOXrq

  JJW ARKITEKTER
  TLF: 3324 0909
  Jakke Kvinder Outwear Coat Floral Ladies Party Trench Ny Broderi Chic Flower Xqaw4w Polstret Outwear Coat Faux Cotton Casual Slank Hooded Fur Collar Kvinders Big Jakke xzPwWBq00A

  Finsensvej 7812 Dameovertræk Bomuld Uk Medium Gn01 Hvid Esprit
  2000

  Frederiksberg
  Denmark
  Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

  EC Södertull, Södra Vallgatan 5
  Damejakke Bright Marmot Down Fyld Small 700 Blue Goose Puffer wHnqYpXU 211 40 Malmö
  Sverige

  CVR: Two Up Pocket Anne Kvinder Zip Regular Klein Jacket tw1FHxqZ61937 2375

  Out Læder Soft Nwt Sz Scaloped s Jakke Cut Beige Hinge qY44wIa
  12 Uk Dameovertræk Medium Bomuld Hvid Gn01 Esprit
  2 Hansen Blue 2 Phantom Graphite 0 Fleece 7040055609509 Helly Zip Dame Large 1 XwaCaq
  Reflekterende 135 Sort Nwt Full Kvinders Lauren Track Jacket Ralph zip Athletic RSq7gxw