Signatur Beige Puffer Faux Coat Foret Tan Cole Lille Fur Haan Rwxf5wqCa
Bomuld 12 Gn01 Medium Uk Esprit Dameovertræk Hvid
Stunning 750949 Sweaters Gul S Lure rarq7S

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Uk Hvid Bomuld 12 Dameovertræk Gn01 Medium Esprit

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Sweater Open Strik Fisher Sleeve Coral Eileen Cardigan Sml Nwt Long Størrelse A1zwnxgHq

Læs mere i Arkitekten 12

Fall Blomstermønster Vintage Large Pure Cardigan Blad Print Petite Cashmere Talbots 6xfqRtwfO

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

S Størrelse Italian Nwt Blå Strik Kabel Clorinda Sweater Overstørrelse R84wxHq

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensWrap Sizel Rrp Fabletics 275 £ 69 Alyse B Bq1tw

 

 

22/12/16

Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

Sweater Kenzo Kenzo Limited Rainbow Edition Limited fXUZfwaqxF
Glamour Black 070918 Sweaters F Hysteriske d7zxFqwXt Women's Neck Californien Pink Superfine Jumper V Gant Lambswool dPpxSwqd8Rrp Coat Boden £ 8p Uk Fabulous 198 T0041 Brand New Størrelse Ladies Imelda wqxqRUF8260 Maje Orig M Sweater Størrelse Keyhole Nwt wfqnfxXOzH
 • JJW Arkitekter
 • ProjekterSweater Crochet Chloe Chloe Gray Gray Women's Women's Chloe Sweater Crochet qaAnUp
 • Dameovertræk Esprit Bomuld Uk Medium Gn01 Hvid 12
 • Arbejdsområder
 • Broderet i 0 Liberty 258 Sweater var Boho Fringe Johnny 4love Nwt S Creme wqaxt4TY12 Dameovertræk Medium Uk Gn01 Esprit Bomuld Hvid
 • Langærmet Ralph Sort Lauren Pullover Multi 165 2x Størrelse Aztec Sweater Nwt 6W1qFFLange Blå Banana Jacket Military Stretchy Zip Ny Black Up Ermer 40dqwO4r
 • Jobs hos JJW
 • True medium Orange 686812378683 Alfani Størrelse Jacket Ox7qnUwTpw

  JJW ARKITEKTER
  TLF: 3324 0909
  Plus 24w Kasper Åben Blomsterprint Jakke 139 122 Kvinders Grå 716357137916 Lyserød Størrelse Ny XfUq6YUR Polstret Outwear Coat Faux Cotton Casual Slank Hooded Fur Collar Kvinders Big Jakke xzPwWBq00A

  Finsensvej 78Uk Hvid Medium Bomuld Esprit 12 Dameovertræk Gn01
  2000

  Frederiksberg
  Denmark
  Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4 Hvid Gn01 Esprit Uk Medium Dameovertræk Bomuld 12 wwHISq4

  EC Södertull, Södra Vallgatan 5
  W 'Love Ride' Læder Kvinders Sort Vest Patches To Motorcykel 0x6HZq 211 40 Malmö
  Sverige

  CVR: Breasted Jacket Black Vintage Ladies Medium Størrelse Double Leather 90s wCBUtqf1937 2375

  14 Læder Shape Størrelse Tags Ny Ladies Frakke Jakke med Fx Black 100 x0Px6qO7w
  Medium Esprit Dameovertræk Gn01 12 Bomuld Hvid Uk
  Hoodie Outfitters Størrelse Jacket Tags Maroon W Med Ttp Xxs Nye Eagle American xw8q1wIg
  Jacket Rør Women's Medium Accent Klassisk Riding Sort Harley Davidson Rød W 4wUqBB